top of page

"Emberi életekkel dolgozni kiváltság,
ezért az ennek megfelelő tudással, tisztelettel,
és alázattal kell megközelíteni."
J. Zinker

About
_MG_1569.jpg

bemutatkozom

Kezdetek

1978-ban születtem Tiszaföldváron, Szolnok megyében.

Viszonylag hamar kiderült, hogy nem átlagos az érdeklődésem és mozgásigényem, kíváncsiságom, és a vágyam, hogy felfedezzem a környezetem.

tanulmányok

Érettségi után a Kodolányi János főiskolára jártam angol-kommunikáció szakra, majd Szegeden a tanárképzőre angol szakra, és itt szereztem meg angol nyelv és irodalom szakos tanári diplomámat.

Azóta részt vettem számtalan értékesítési és kommunikációs tréningen. Jelenleg a Coach Akadémia nappali business coach képzésére járok, amely egy ICF által akkreditált képzés. 2022 szeptemberében elkezdem a Grow Csoportnál a trénerképzést is. 

karrier

Diploma után hat hónap sorkatonai szolgálat következett, majd először Békéscsabán kaptam tanári állást, utána Szegedre vezetett vissza az utam, ott folytattam a tanítást, és ott is fejeztem be, 2006-ban. 

 

Ezután az értékesítésnek szenteltem az életem. Nagy multinacionális vállalatoknál, és kisebb-nagyobb magyar cégeknél is dolgoztam, voltam beosztott, és voltam vezető is. 

Család

Életem legnagyobb öröme és feladata, hogy sok minden más mellett, és leginkább fölött, édesapa is vagyok.

szabadidő, hobbik

Szeretek olvasni, jó filmeket nézni, akár itthon, akár moziban. Jó a kapcsolatom a gyermeki énemmel is, szeretek játszani, kártyázni, társasozni. Szenvedélyeim a túrázás, a természetjárás, kerékpározás.

Önéletrajzomat letöltheted PDF formátumban:

A coachingról
1And2more_Enhancer_edited.jpg

mi a coaching?

„A coach szerepe az, hogy meglássa a lehetőséget ott is, ahol senki más nem látja azt, és hogy bízzon mások képességében akkor is, ha ők nem bíznak magukban.”

Sarah Blakey

A coaching egy partneri, bizalmi kapcsolat közted és a coach között, egy kreatív és gondolatébresztő folyamat, amely arra inspirál, hogy a legjobbat hozd ki magadból a karrieredben és a magánéletedben egyaránt. Egy olyan tanulási élmény, amit át tudsz vinni életed egyéb területeire is.

A coaching 100% én-idő, egy biztonságos térben, ahol minden Rólad szól. 

Segít a döntésekben, a lehetőségek, erőforrások felkutatásában, a tudatosság és az öngondoskodás, önmenedzselés fejlesztésében, a vágyott cél, változás elérésében.

Fontos tudni, hogy, bár előnyben részesítem a humort, és az élet vidámabb oldalát, a coaching nagyon is komoly közös munka, amely mindkét részről elköteleződést, elhatározást kíván. Mindketten felelősséggel tartozunk a folyamatért, a hatékony közös munkáért, az elérni kívánt célért. 

A coaching nem tanácsadás, mert a Te megoldásodat keressük, a Te utadat. Én nem fogom megmondani a tutit, mert honnan is tudhatnám, hiszen egyetlen szakértője van gondolataidnak, érzéseidnek, vágyaidnak, céljaidnak, és az Te vagy. 

A coach segít utat találni rejtett tartalékaidhoz, erőforrásaidhoz, meglátni a lehetőséget, ahol eddig nehézségét láttál, kérdéseivel segít kiaknázni elméd kincsesbányáit. 

A coaching folyamatot 100% diszkréció jellemzi, ami egy ülésen elhangzik, az ott is marad.

mivel fordulhatsz hozzám?

Business coaching vs. Life coaching (?)

Egy business coaching folyamat során elsősorban munkahelyi, karrierben, üzleti életben felmerülő nehézségekkel, megoldandó kihívásokkal foglalkozuk. Ilyen lehet például az előléptetés, munkahelyi konfliktusok, időbeosztás, motiváció, hatékonyság, önbecsülés, vezetői kvalitások fejlesztése, új munkahelyen beilleszkedés, álláskeresés, csapatmunka, hatékonyság növelése, értékesítőknél a kívánt forgalmi számok elérése, és még nagyon sok minden más. 

Akárcsak az életben, így a coacing folyamatban is szinte képtelenség elválasztani a munkahelyi és a magánéleti témákat, hiszen ezek folyamatos és szoros kölcsönhatásban állnak egymással. Azért fontos ez, mert business coaching ülések során sokszor kerülnek napirendre magánéleti kérdések is, és ez teljesen rendben van, ugyanazzal a hatékonysággal foglalkozunk ezekkel is. 

_MG_1587_edited_edited_edited.jpg
_MG_1660.jpg

szolgáltatásaim

személyes coaching

ingyenes online konzultáció

online coaching

Servies
Időpontfolalás
Contact
bottom of page